//elkepzelteletek.hu/wp-content/uploads/2019/12/Liza-Clark-1_borító.jpg

Ébredő Szerelem

Kit kerestem valójában? Magamat vagy Őt?

Liza Clark első naplója

Egy XXI. századi nő útja a kiteljesedés és a Nagy Ő felé.

"Hogy ki is vagyok én? Nos, azt hiszem, erre a kérdésre a legnehezebb válaszolni. Nem csak nekem, hanem Neked is, aki ezeket a sorokat olvasod.
Egy 38 éves átlagos nő vagyok, Atlantából. Legalábbis, úgy három és fél évvel ezelőttig még azt hittem, hogy egy nő lehet átlagos..."

  • Egy napló-trilógia, melyben megfér a szarkasztikus humor és a spiritualitás is
  • A Holdciklus 365 napja
  • Liza Clark úgy tárja fel a lélek mélytitkait, hogy közben görbe tükröt tart korunk spirituális csapdáinak
  • Nevess! Ébredj! Teremts!

 

KÖTELEZŐ OLVASMÁNY MINDEN ÖNMAGÁT KERESŐ NŐNEK!

"Liza Clark-ot olvasni olyan, mintha a legjobb barátnőddel beszélgetnél."

 

HAMAROSAN MEGJELENIK!

Találd meg Önmagad, Lizával!

Napló

"Írtál már naplót? Ha igen, akkor pontosan tudod, hogy a legmélyebb érzéseidet, és legféltettebb titkaidat nem könnyű kiadni másoknak. Én mégis megteszem, mert szeretném, ha általam Te is válaszokat kaphatnál pontosan azokra a mély lelki folyamatokra, amiket nem biztos, hogy megosztanál mással. Nem vagyok a nagy szavak embere, nem a gurud, hanem a barátnőd szeretnék lenni, hiszen amiken átmentem, és amiket leírtam, azt tényleg csak egy barát értheti meg."

Spiritualitás

"Mindig is vonzottak azok a dolgok, amelyek túlmutatnak a fizikai világ keretein, de alapvetően a realitások embere vagyok. A véletlenek összjátéka viszont - éppen akkor, amikor már végérvényesen kezdett elegem lenni abból, hogy képtelen vagyok nyitni mások felé,- rákényszerített, hogy komolyabban szemléljem az önmegismerés lelki mélységeit. Ez azonban nem volt egy gyaloggalopp... Rá kellett jönnöm, hogy a spirituális útkeresés során sokszor nem egy igazmondó, hanem egy görbe tükörben látom magam."

Humor

"Mint ahogyan senki, én sem tudtam kibújni a bőrömből, még a könyvem lapjain sem. A szarkazmus jellemző lesz rám a velem történt események mindegyikében, de talán éppen ezért leszek jó olvasmány Neked. Mert nem próbálom lenyomni a torkodon a női kiteljesedés bölcsességeit, valamint a szerelem misztériumának titkait, hanem sokszor humorosan, másszor kétkedve avatlak be a saját fejlődésem útjába. És természetesen a naplóm végére látni fogod, hogy kit is kerestem valójában? Magamat, vagy Őt?"

Ne maradj le új írásainkról!