//elkepzelteletek.hu/wp-content/uploads/2020/10/KEt-heten-belul-elorendelheto-masolata.jpg

A Maharadzsa Szerelme és A Maharáni visszatér című regényei

Az IKERLÁNGOK-SOROZAT második és harmadik része

Az Ókori India beavatóregénye, és egy párhuzamos síkon játszódó történet, ami visszanyúlik több ezer évre.

🔴 Szerethetünk-e valakit, akivel csupán az álmaink és a látomásaink kötnek össze bennünket?
🔴 Beteljesülhet-e egy tiltott szerelem?
🔴 Megállítható-e egy évezredeken át tartó körforgás?

🔴 Összeérhet-e múlt-jelen-jövő egy sorsútrendszeren keresztül?

Két történet, egy lélekpár... az Időkerék sodrásában
🕉️ Egy ókori indiai beavatóregény
🕉️ Egy több generációra visszaható átok
🕉️ Mágia
🕉️ A jelen és a múlt összekapcsolódása
🕉️ Háborúk és intrikák
🕉️ És egy jóslat, ami megváltoztathat mindent...

2020 november elejétől előrendelhető!

"A megvilágosodás nem egy cél, nem egy állapot, hanem maga az Út, mely, ha néha el is ágazik, valahol az Időben mégis egy másik Úttal találkozik."
/részlet a bevezető szövegéből/

KÖVESS A FACEBOOK-ON, HOGY NE MARADJ LE!

India szólított, én pedig írtam...

Beavatás

Az Ókori India misztikus világának beavató útja. Álmok, látomások, Istenek és Istennők, mesterek és jógik, szimbólumok és jelképek, háborúk, árulások, átkok, jóslatok, intrikák. Egy elveszett perzsa hercegnő és egy hindu hadvezér drámai sorsútja, amely átnyúlik évezredek viharán. Egy tiltott szerelmes kapcsolódás, amelyet átkok és intrikák pókhálója sző be. Vallási ellentétek és a kasztrendszer áthidalhatatlan megosztottsága, soha nem hallott gyógynövények, mérgek, füstölők. Egy királynő, aki uralja a bengáli tigriseket. Egy maharadzsa, aki India Aranykoráért küzd. Két kultúra találkozása, amelyek között az ellentéteket a Védák ősi tanítása, a Jóga beavató Útja, a Tantra Szent Eksztázisa és az Őseredet Lélekpárok szerelme oldja fel. És Neked mi az életfeladatod?

Időkerék

Ébredtél már arra, hogy egy álom olyan erős hatást gyakorolt Rád, mintha valóság lett volna? Indítottak már el az álmok érzelmeket Benned? Olyankat, amelyek órákig, napokig égtek Benned? Érezted már úgy, mintha egy távoli kultúra szólna Hozzád? Mi van, ha az álmaink és a valóságunk tágabb perspektívát mutat, mint amit a hétköznapi tudatunkkal fel tudunk fogni? Mi van, ha az életeink nem lineáris, hanem párhuzamos események karmikus körei? Mi van, ha a reinkarnációs Időkerék két külön korban összenyílik? Mi köt össze egy XXI. századi New York-i filmrendezőt, egy Los Angeles-i festőnőt és egy ókori indiai maharánit?

Ikerlángok

A Maharadzsa Szerelme és A Maharáni visszatér című regényeim az Ikerlángok-sorozat második és harmadik részei. Az Ikerlángok - "Minden életemben Téged szerettelek" című könyvem szintén reinkarnációs sorsútjai, melyek a kimaradt, nyolcadik életet, és egy párhuzamos jelenben zajlódó találkozás útját tárják fel. Anami és Tanaris új tapasztalásai, mert amikor már azt gondoljuk, hogy teljesítettük az életfeladatunkat, kiderül, hogy korántsem zárhatjuk le földi inkarnációink útját. Küldetéseink, vállalásaink és lélekszövetségeink visszaszólítanak bennünket a Föld különböző idősíkjaira. Két újabb regény, két újabb üzenet, két újabb lélekemlék, két újabb lélekkód-rendszer az ikerlángok világából.

Ne maradj le új írásainkról!