//elkepzelteletek.hu/wp-content/uploads/2020/12/Vegleges-honlap-kep-3.jpg

Szakrális Évkör

Jeles napok és ünnepek spirituális kódjai, 2021-es külön melléklettel!

Egy könyv, amelyben a jeles napok és ünnepek lélekkódjai, spirituális szimbólumrendszere, szám-mágiai üzenetei és csillagtitkai is megtalálhatók, olyan módon, ahogy eddig még sehol nem olvastad.

🔴 Kalendárium
🔴 Beavatás
🔴 Numerológia és asztrozófia
🔴 Hétköznapi rítusaink

 

Nem csak egy elméleti könyv, hanem egy folyamatosan mozgásban lévő, dinamikusan használható üzenet-csokor, amiben otthon is végezhető meditációkat és rítusokat is találsz az adott ünnepkörhöz kapcsolódóan!
Most 2021-es, az aktuális naphoz kapcsolódó külön numerológiai és asztrozófiai kódokat tartalmazó melléklettel!

Megjelenés: 2020. december

Utazz a Szakrális Évkör titkaiba, éld át a misztériumot, ami minden esztendőben azt várja, hogy kapcsolódj hozzá!

KÖVESS A FACEBOOK-ON, HOGY NE MARADJ LE!

Szimbólumok és ősi titkok nyomában...

Öröknaptár

Ez a könyv nem csupán egy kalendárium, ugyanakkor használható spirituális időtengelyek kijelölőjeként is. Olyan – részben közismert, részben soha nem hallott – világoszlopok jelennek meg benne, melyek egy teljes évkörön keresztül ívelő utazásra hívják az útkereső Olvasót. Egy folyamatosan mozgó, soha véget nem érő, Térben és Időben ismétlődő, mégis minden évben más-más aspektusában újabb és újabb lélekkódokat felszínre hozó öröknaptár. A szakrális évkör állandó és mégis változó áramlásban kíséri sorsunkat, és ha ehhez a mágikus világhoz tudatosan kapcsolódunk, a mindennapok új színt, új minőséget, egy magasabb aspektusból való megélést tükröznek bele az életünkbe.

Csillagösvény

Minden ünnep és jeles nap magában rejti annak a napnak a csillagkódját, amelyen a neki nevet adó lélek – istenek, szentek, királyok, természeti elementálok – emlékeseménye zajlott és zajlik az ITT és MOST terében is. Ezért fontos, hogy a szakrális évkört teljes egészében, így spirituális szimbólumkódrendszerben, néplélektanilag, numerológiailag, asztrozófiailag is lássuk és vizsgáljuk, s az Olvasó egyéni mikrokozmosza szerinti bioritmushoz igazodó, adott naphoz köthető meditációkkal, otthon is végezhető rítusokkal kiegészítve éljük meg az ünnep misztikumát.

Titkok Titka

A 2021-es külön melléklet az aktuális naphoz köthető, több síkú üzenethalmazt magában foglaló üzenet-csomag. Jeles napjaink és ünnepeink nem kizárólag egy merev struktúrában, hanem az esztendőkörös változásrenden belül, az ITT és MOST szám-mágiai és asztrozófiai kódrendszeréhez is kapcsolódnak. A mellékletben egy hétlépcsős beavatópiramist találsz, melyet az évről évre forgatható Szakrális Évkör című könyv mellé olvasva kerek egész képet kaphatsz a jelenre ható változás és áramlás kölcsönhatásáról. Szám-mágiai összefüggések, csillagtitkok, bolygókapcsolódások, Holdfázisok, a tudattalanból a tudatosba emelhető, rejtett lélekkódok. 2021 a numerológiai 5-ös éve, HÍD múlt-jelen-jövő, anyag-lélek-szellem között. De mit üzen a jeles napok és ünnepek tükrében a hétről hétre örvénylő, mindennapi körforgásban?

Ne maradj le új írásainkról!