Milyen korokban játszódik az Ikerlángok?

Az Ikerlángok egy évezredeken átszövődő halhatatlan szerelem reinkarnációs regénye. 
Az Olvasó egy lélekpárnak a több életben való megtestesülését, valamint a különböző korok sorskihívásait követheti nyomon a történetben, ahol mindig az a kérdés, hogy képes-e a szerelem legyőzni az aktuális korszak nehézségeit és felülkerekedni a felejtés fátylán.
Úgy is szoktam mondani, hogy Életek és Sorsok szerelmes kalandja a Karma Kerekének sodrásában.
Több kérdést is kapok, hogy mégis melyek ezek a korok, amelyek a könyvben megjelennek?

A regényben hét életben, hét különböző sorsban találkoznak a főhősök, akiknek a missziója, hogy megtalálják a végső küldetésük lényegét.
Atlantisz energiapiramisai között szerelem születik, hogy majd Egyiptom földjén, az oázisok rejtekében mérettessen meg a fel nem ismerés vakságában.
Japánban egy új életben, a szamurájok rendjében tanulják meg a hűség és a bizalom univerzális alapjait, hogy majd évszázadokkal később Peruban, a spanyol hódítók aranymámorán felül tudjanak kerekedni, és ráismerhessenek valódi sorsfeladatukra.
A lélekpárok átsegítik egymást az ipari forradalom materialista korszakán is, majd elérkeznek a jelenbe, az indigók spirituális, rezgésemelő újvilágába, ahol kiderül, hogy képesek-e beteljesíteni a korszakokon átívelő karmájuk által rájuk rótt küldetést, majd kilépni az ikerörvény sodrásából.

Anami és Tanaris története több ezer évet ölel fel, reményt adva ezzel arra, hogy a szerelmünkön keresztül valóban halhatatlanok vagyunk, és létezik egy olyan kapocs, mely a láthatatlant láthatóvá, a mágiát pedig emberközelivé tudja hozni.

Ebben a regényben többféle érdeklődésű Olvasó találhatja meg önmagát. Valaki magára ismerhet a szerelem megélésének sorsútján, mások a reinkarnációs eseményláncban fedezhetik fel a kalandokat. Akik pedig szeretnek különböző történelmi korok egyéni sorsútjaiban elveszni, vagy mélyebb szerelmes történeteket olvasni, ugyanúgy élvezni fogják a fejezetek egymás után megjelenő üzeneteit.
A megjelenés óta már több százan olvassák, különböző személyiségű nők és férfiak. Valakinek azért tetszik, mert megjelenik benne a misztikum, a mágia, a spiritualitás, és a szerelem elsöprő ereje, másoknak pedig azért, mert kalandos, cselekményes, megható és sokszor megrázó fordulatokat ír le.

Kívánom, hogy az Olvasás során Mindenkinek legyen legalább egy olyan Pillanata, amikor azt érzi, hogy a szereplőkön keresztül a saját lelke szólítja meg.

/Fehér-Pál Rita/

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalamat is a lenti TETSZIK AZ OLDAL gombra kattintva, hogy elsőként értesülhess legfrissebb írásaimról, könyveim akcióiról, új könyveim megjelenéséről!


[post_views post_types=”post,page” icon_or_phrase=”Views:”]

Leave a Comment