Miről szól az Ikerlángok című regényem?

Az Ikerlángok egy látomás. Egy halhatatlan szerelem története.
A témaválasztást a saját útkeresésem, és a velem történt életesemények hozták magukkal. Mivel életem fontos kérdéseire a spiritualitásban találtam válaszokat, a keleti filozófiákat, valamint a Yotengrit ősi magyar szerelemvallást tanulmányozva rádöbbentem, hogy a Yin és a Yang ereje áthatja a környezetünket, és valamilyen módon mindannyian lelkünk mélyén őrizzük ennek a mély összetartozásnak az emlékét.
Mindannyian keresünk valakit, akivel megoszthatjuk az életünket. Akkor is, ha éppen olyan életszakaszban vagyunk, amikor úgy érezzük, hogy nincs szükségünk senkire.

Az Ikerlángok – „Minden életemben Téged szerettelek” című regényem egy bizonyosság.
Tanúságtétel a lélek időtlen emlékezetéről, hogy a szerelem képes túlmutatni életeken, kultúrákon, történelmi korok évezredein is akár.
Magában rejti az utazást, a kalandot, valamint hétköznapi, természetes közelségbe hozza az Olvasóhoz a misztikumot és a mágiát.
Egy olyan reinkarnációs történet, mely egyszerre több dimenzióban játszódik, és egy lélekpár szerelmes utazását dolgozza fel, hét különböző életben, hét különböző korban.

„Rád ismerek, és a Te szemeden keresztül látom önmagam. Így alkotunk ketten egy egészet.
Én vagyok a Nő, Te vagy a Férfi. Egységből kiszakadt lélekrészeink találkozásának szikrája gyújtja lángra szívünket, ITT és MOST, de Mindig és Mindenhol…”
/Részlet a borító hátoldalán lévő leírásból
©/

Anami és Tanaris a főhösök, Téren és Időn kívül létező világokból érkező lélekpár, akik olyan fizikai megnyilvánulásokat öltenek magukra, és olyan korokba születnek le, ahol szembe kell nézniük a közönnyel, az árulással, a karma kerekének örvénylésével, ugyanakkor évezredek rejtélyén túl is felismerik egymást. Végül megértik, hogy az ok-okozat törvényszerűségét csak úgy tudják legyőzni, ha megismerik küldetésüket.

A könyv próbatétel összetartozásról, a bizalom, – és az egymásba vetett hit újraépítéséről, a megértés és a megérzés harmóniában tartásáról, fájdalomról, elvesztésről, és újra találkozásról.
Olyan utazás, ahol a halandó lélekben halhatatlanná, a láthatatlan pedig a hétköznapokban láthatóvá válik.  

/Fehér-Pál Rita/

 

[post_views post_types=”post,page” icon_or_phrase=”Views:”]

Leave a Comment