//elkepzelteletek.hu/wp-content/uploads/2020/04/Rita_padon2.jpg

Egymásba folyt könnyek

Dráma - Érzelmek - Lélekfejlődés - Szerelem - Sors - Spirituális útkeresés

Egy regény életről, sorsról, szerelemről, fájdalomról, a lélek mozaikjainak széttöréséről és újraillesztéséről.

Képes-e a szerelem megváltoztatni a nézőpontokat? 
Képes-e a szerelem megszűntetni a drogfüggőséget?
El tudjuk-e többször is veszíteni azt, akit szeretünk? 
Hogyan tudjuk kezelni a hiányt, a fájdalmat, a kiszolgáltatottságot?

A történet tanúskodik a kapcsolatok sorsfordító erejéről, elkalauzolja az Olvasót a lélek mélységeibe, ahol szemünkbe mosolyog a tapasztalások szélsőségessége.
Életünk hullámhegyei, és hullámvölgyei dinamikusan követik egymást, kérdés, hogy tudunk-e tanulni a völgyekből, és meg tudjuk-e őrizni a hegyek magasságainak emlékét a szívünkben sorsfordító pillanatokban is.

HAMAROSAN MEGJELENIK!

Lélekmozaikok és Sorsutak

Útkeresés

Mindenki életében vannak olyan Pillanatok, amikor a világ megfordul, és a sorsunk egy teljesen új irányt vesz. Ezek a Pillanatok arra késztetnek bennünket, hogy elinduljunk egy olyan úton, amely megváltoztathatja az egész személyiségünket akár. A könyv őszinte tükör lesz minden Útkeresőnek.

Dráma

Könyvünk valósághűen mutatja be az élet azon mozaikdarabjait, melyek széttörésekor az elme azt kiáltja, hogy vége mindennek. Találkozások, válságok, függőségek. Két világnézet ellentétéből fakadó egység. Önismeret, belső lélekmunka, hit, drámai sorsfordulatok.

Románc

A történet egy teljes életút szerelmi fázisait is megjeleníti, a találkozástól és egymás megismerésétől kezdve, a kapcsolat beteljesedésén át, az egymás útjának megváltoztatásán, majd az elvesztés, elszakadás és a távolság fájdalmán keresztül az újraegyesülésig.

Ne maradj le új írásainkról!