Akció!

A Maharáni visszatér e-book

Az Ikerlángok-sorozat harmadik kötete

A Maharadzsa Szerelme című regény folytatása

Mindannyian lélektitkok sokaságát őrizzük a szívünkben. Ezek a titok olykor megérzésként, máskor vágyként, időnként álomképekként szólnak hozzánk. Ritkán pedig az álmaink átnyúlnak a valóságunkba. Egy Lélekpár évezredeket legyőző találkozása, egy életfeladat, ami átírja a jelent és a múltat is.

TALÁLKOZÁS     ÉLETFELADAT     MEGÉRZÉS     REJTÉLY

Leírás

Találkozás

Ébredtél már arra, hogy egy álom olyan erős hatást gyakorolt Rád, mintha valóság lett volna? Indítottak már el az álmok érzelmeket Benned? Olyanokat, amelyek órákig, napokig égtek Benned? Érezted már úgy, mintha egy távoli kultúra szólna Hozzád? Mi van, ha az álmaink és a valóságunk tágabb perspektívát mutat, mint amit a hétköznapi tudatunkkal fel tudunk fogni? Egy eleve elrendelt találkozás, ami felforgat mindent...

Időkerék

Gondoltál már arra, hogy az életeink nem lineáris, hanem párhuzamos események karmikus körei? Mi van, ha a reinkarnációs Időkerék két külön korban összenyílik? Mi köt össze egy XXI. századi New York-i filmrendezőt, egy Los Angeles-i festőnőt és egy ókori indiai maharánit? Egy Lélekpár évezredes útja az Időkerék sodrásában...

Ikerláng Szerelem

Az Ikerlángok-sorozat főhőseinek egy párhuzamos jelenben zajlódó találkozása. Anami és Tanaris új tapasztalásai, mert amikor már azt gondoljuk, hogy teljesítettük az életfeladatunkat, kiderül, hogy korántsem zárhatjuk le földi inkarnációink útját. Küldetéseink, vállalásaink és lélekszövetségeink visszaszólítanak bennünket a Föld különböző idősíkjaira, ahol álom és valóság, múlt és jelen a szívünkben és a mindennapi életünkben is összeérhet.

Életfeladat

Mindannyian, akik a fizikai életünkben testet öltünk, lélekvállalásokat, életfeladatokat hozunk magunkkal. Anami és Tanaris több koron és kultúrán keresztül a szerelem ősenergiájának visszatükrözését közvetíti, de mi történik akkor, ha a reinkarnációs sorsút-láncolat nem lineáris, és az ITT hozott döntéseink felülírják és módosítják az előző életeink alakulását? Hogyan változtatható meg egy ókori indiai történet a jelen életbeli választásainkkal?

“Linda, a Los Angeles-i fiatal festőnő sikeres galériát működtet, és látszólag mindene megvan, amire egy XXI. századi modern nő vágyik. Csupán a házassága készül zátonyra futni, különösen azóta, hogy visszatérő álmaiban éjszakáról éjszakára egy ókori indiai maharáni sorsát látja egyre valóságosabban megjelenni. Ezek az álmok mind messzebbre viszik materialista gondolkodású férjétől, miközben egyre közelebb húzzák egy másik férfihoz, akivel viszont még soha nem találkozott, és akivel talán közös lélekemlékek kötik össze, egy időszámításunk előtti előző életben.

  • Létezik-e a tudatos álmodás?
  • Lehetséges, hogy a jelenben hozott döntéseink nem csak a jövőt vetítik elő, hanem átírják a múltat is?
  • Hogyan köti össze az előző és a mostani életünket az Időkerék?
  • Hallhatjuk-e lelkünk hangján évezredek üzenetét?
  • Szerethetünk-e valakit, akivel csupán az álmaink és a látomásaink kötnek össze bennünket?

Egy New York-i filmrendező, egy Los Angeles-i festőnő, egy ókori indiai maharáni és egy eltűnt maharadzsa sorsának találkozása múltban, jelenben és jövőben.

A Maharadzsa Szerelme című regény reinkarnációs folytatása
Az Ikerlángok-sorozat harmadik kötete!”

/© A szöveg Fehér-Pál Rita “A Maharáni visszatér” című regényének hátoldalán található leírás/

Mert az Idő nem lineáris, hanem koncentrikus körök spirálja…
Mert a találkozásink eleve elrendeltettek egy nagyobb cél érdekében…
Mert az előző életeink ITT és MOST zajlanak, a mostani döntéseink pedig módosítják a Sorskerék forgását…

  • Sorsfordító regény
  • Reinkarnációs utazás
  • Életfeladataink üzenete a lélekpárok szerelmén keresztül

 

  •  

 

 

 

További információk

Könyv típusa

Cérnafűzött. 344 oldalas reinkarnációs regény, A Maharadzsa Szerelme című regény folytatása, az Ikerlángok-sorozat harmadik kötete

ISBN Szám

978-615-81641-4-6

Kategória , ,
Címkék , , , , , , , , , , , ,

Neked ajánljuk: