Ébredő Szerelem könyv

Liza Clark első naplója

Kit kerestem valójában? Magamat vagy Őt?

“Hogy ki is vagyok én? Nos, azt hiszem, erre a kérdésre a legnehezebb válaszolni. Nem csak nekem, hanem Neked is, aki ezeket a sorokat olvasod.
Egy 38 éves átlagos nő vagyok, Atlantából. Legalábbis, úgy három és fél évvel ezelőttig még azt hittem, hogy egy nő lehet átlagos…”

Női útkeresés    Spiritualitás    Szarkazmus       

 

Leírás

Napló

"Írtál már naplót? Ha igen, akkor pontosan tudod, hogy a legmélyebb érzéseidet, és legféltettebb titkaidat nem könnyű kiadni másoknak. Én mégis megteszem, mert szeretném, ha általam Te is válaszokat kaphatnál pontosan azokra a mély lelki folyamatokra, amiket nem biztos, hogy megosztanál mással. Nem vagyok a nagy szavak embere, nem a gurud, hanem a barátnőd szeretnék lenni, hiszen amiken átmentem, és amiket leírtam, azt tényleg csak egy barát értheti meg."

Spiritualitás

"Mindig is vonzottak azok a dolgok, amelyek túlmutatnak a fizikai világ keretein, de alapvetően a realitások embere vagyok. A véletlenek összjátéka viszont - éppen akkor, amikor már végérvényesen kezdett elegem lenni abból, hogy képtelen vagyok nyitni mások felé,- rákényszerített, hogy komolyabban szemléljem az önmegismerés lelki mélységeit. Ez azonban nem volt egy gyaloggalopp... Rá kellett jönnöm, hogy a spirituális útkeresés során sokszor nem egy igazmondó, hanem egy görbe tükörben látom magam."

Humor

"Mint ahogyan senki, én sem tudtam kibújni a bőrömből, még a könyvem lapjain sem. A szarkazmus jellemző lesz rám a velem történt események mindegyikében, de talán éppen ezért leszek jó olvasmány Neked. Mert nem próbálom lenyomni a torkodon a női kiteljesedés bölcsességeit, valamint a szerelem misztériumának titkait, hanem sokszor humorosan, másszor kétkedve avatlak be a saját fejlődésem útjába. És természetesen a naplóm végére látni fogod, hogy kit is kerestem valójában? Magamat, vagy Őt?"

“Ez a könyv nem csupán egy regény.
Ez a könyv önvallomás Nőknek, Nőkről, egy XXI. századi Nőtől.
Az Ébredő Szerelem Liza Clark napló-trilógiájának első része, mely a női kiteljesedés útját tárja fel az Olvasó előtt.

 

 •  
 • Hogyan lehetek a Nő, aki érti és érzi lelkének mélységeit?
 • Mi a különbség a Nagy Ő, a párkapcsolat és a szerelem között?
 • Mit jelent a tudatos összekapcsolódás?

Liza Clark sikeres, független, saját lábán álló, határozott, szarkasztikus nő.
Csupán egy dolog hiányzik az életéből: Az Igazi.
A Nagy Szerelem, ami életének első 38 évében messziről elkerülte, mígnem egy reggel, saját tükörképén elmerengve végérvényesen elege lett abból, hogy felszínesen és önbecsapások tengerében éljen.
Ekkor lépett be az életébe az a különös véletlen, mely egy hosszú, új felfedezések örömével tarkított, de sokszor igen nehéz és fájdalmas útkeresési folyamat során felülírta addigi sémáit a férfiak világáról, a szerelemről, a szexualitásról, de leginkább a nő szerepeiről, és az ezen szerepek mögött megbúvó gondolatokról, érzelmekről.”
/© A szöveg Fehér-Pál Rita “Ébredő Szerelem” című regényének hátoldalán található leírás/

 

 •  
 • A holdciklus 365 napja
 • Tükrök, Sémák, Utak és Útvesztők
 • A megérkezett Nő lélekútja, aki egyszersmind kereső, kétkedő és szarkasztikus
 • Liza Clark-ot olvasni olyan, mintha a legjobb barátnőddel beszélgetnél
 •  
 •  
 •  
 • KÖTELEZŐ OLVASMÁNY MINDEN ÖNMAGÁRA TUDATOS ÉS ÖNMAGÁT KERESŐ NŐNEK!
 •  

 

video
play-sharp-fill

 
 

Vélemények a könyvről:

 

További információk

Weight 0.7 kg
Könyv típusa

Puhatáblás könyv PUR ragasztóköttéssel

ISBN Szám

978-615-00-7996-7

Kategória
Címkék , , , , , ,