Ikerlángok könyv

Egy halhatatlan szerelem története

Utazás – Kaland – Misztikum – Mágia

Egy Lélekpár szerelmes utazása a történelmi korok évszázadain keresztül, melyekben a kettőjük közötti összekapcsolódás az egyetlen olyan erő, ami képes legyőzni a különböző életek sorsútjait, valamint átnyúl Téren és Időn.

7 ÉLET    7 KOR    7 SORS    7 CSAKRAKÓD

Leírás

Az emlékezésre...

Arra, hogy a szerelem része az életünknek, nélküle nem létezünk, hiszen a szerelem az a teremtő erő, amely mozgásba hozza az energiákat, minden létező oka és eredete, és ennek az élménynek az emlékképe belevésődik lelkünkbe.Születésünkkor így azt a lélekemléket hozzuk magunkkal, hogy tartozunk valakihez.

A misztikumra...

Az őseredet egységére, melyben a Kezdet és a Vég összeér, és lelkünk titkos kódjai elevenné válhatnak újra az egyesülés, és az egymásban való hazatalálás megtapasztalásában. Ahol a Tér és az Idő kapcsolódásából születik az Anyag, a lélekpárok szakadásából a Férfi és a Nő. Ahol összekapcsolódik a mágia, az alkímia és a fizikai formák világa.

A megértés és a megérzés művészetére…

Ahol a látható és a láthatatlan találkozik. Ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz, a saját középpontodban. Ahol lelked ikerláng párjának energiája összeér a Tiéddel, és újra tudatossá válik az atlantiszi lélekbukás üzenete, az egyiptomi piramisok felejtés fátylával őrzött titka, a szamurájok kardjának gyorsasága, Peru álomtalan álom-élete, amely Utat mutat majd a vaskorszak és a háború kegyetlenségén túl az ikerláng-küldetés megértéséhez, és lehorgonyzásához az Anyagba.

A Karma Kerekéből való kilépés lehetőségére…

Az ok-okozat spiráljában való örvénylésre, mely Korokon és Kultúrákon keresztül sodor bennünket, és csak akkor oldódhat fel, ha megértjük, hogy előző életeink épp úgy a MOST valóságának részei, mint ahogyan a jelenünk is együtt-rezgésben mozog a letűnt civilizációk üzenetével. ITT és MOST vagyunk, de Mindig és Mindenhol.

A szerelem őserő. Öröktől fogva létező összevonzása annak a kétpólusú energiának, amely képes Univerzumokat teremteni, és Dimenziókat áthatolni.
A szerelemben Rád ismerek, és a Te szemeden keresztül látom önmagam. Így alkotunk ketten egy egészet.
Én vagyok a Nő, Te vagy a Férfi. Egységből kiszakadt lélekrészeink találkozásának szikrája gyújtja lángra szívünket, ITT és MOST, de Mindig és Mindenhol…
A szerelem többdimenziós Utazás. Lelkünk mélyéről fakadó emlékképek felszínre törése, ami villámcsapásként kapcsol bennünket ahhoz az Őseredethez, amelyben tisztán és világosan őrizzük Lélekpárunk életeken és korszakokon keresztül áthallatszódó hangját, valamint belénk égett tekintetét.
Anami és Tanaris öntudatra ébredve, lemúriai egységállapotukat elveszítve, fizikai testet öltenek, hogy hol a mágia, hol a háborúk, máskor a gépiesen rideg korok által létrehozott karmikus örvényeken keresztül sodródva, végül visszataláljanak egymáshoz.
Atlantisz fénypiramisai között, Egyiptom sivatagjain keresztül néznek szembe a félelmek, a falak, és a Közöny szerelmeseket szétválasztó démonjaival.
A szamurájok harcos világán túl, és az Inka Birodalom Naptemplomainak árnyékában rátalálnak lélekcsaládjukra, hogy küldetésüket felismerve, az ipari forradalom újításaival, együtt elérjenek az emberek szívéhez, nemcsak a jelen, hanem a jövő kornak is megüzenve, hogy kik is Ők valójában.
Ikerlángok. Őseredet Lélekpárok. A szerelem fizikai és az anyagi világon túli manifesztációi.Ez a könyv egy látomás, melybe az Olvasó belevetítheti kapcsolatait, hogy a szereplőkkel együtt fedezze fel a szerelem valódi szépségét, és általuk gyógyítsa be a kapcsolati törések okozta léleksebeket.
Olyan lélekkódokat rejt, amelyek kulcsokat adnak az Olvasó kezébe, és hol direkt, hol indirekt módon indítanak el a fizikai életben, a szerelem tudatos megélésében is megtapasztalható változásokat.”
/© A szöveg Fehér-Pál Rita “Ikerlángok” című regényének hátoldalán található leírás/

Mert minden életünkben ott van velünk…
Mert minden életünkben Felé tartunk…
Mert a Nő és a Férfi eggyé válása az a Pillanat, amikor a halandó egyesül a halhatatlannal.

 

  • Szerelmes regény
  • Reinkarnációs utazás
  • A lélekpár kapcsolódás üzenete és megélése a mindennapokban

 

  •  

 

video
play-sharp-fill

További információk

Weight 0.7 kg
Könyv típusa

Keményfedeles, cérnafűzött. 350 oldalas regény

ISBN Szám

978-615-00-4649-5

Kategória ,
Címkék , , , , , , ,